Hol skierniewickiego ratusza przy ulicy Senatorskiej zmienił się nie do poznania [ZDJĘCIA]

Czytaj dalej
Fot. Katarzyna Michałowska
Agnieszka Kubik

Hol skierniewickiego ratusza przy ulicy Senatorskiej zmienił się nie do poznania [ZDJĘCIA]

Agnieszka Kubik

Nasi Czytelnicy informują, że hol skierniewickiego ratusza przy ulicy Senatorskiej zmienił się nie do poznania. Powstał tam punkt obsługi interesanta oraz wygodna poczekalnia. Przydałaby się jeszcze ogólnodostępna toaleta, o kluczyk do której nie trzeba będzie prosić urzędników. Tak czy inaczej brawo! Pokazujemy w galerii zdjęcia przed i po zmianach.

Agnieszka Kubik

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

tygodnikits.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.