Łukasz Saptura

Najlepsi polscy kucharze przygotowali obiad dla pracowników szpitala

Najlepsi polscy kucharze przygotowali obiad dla pracowników szpitala
Łukasz Saptura

Takiej kulinarnej akcji w Skierniewicach jeszcze nie było

“Posiłek dla medyka” to akcja społeczna wspierająca pracowników służby zdrowia. Włączyła się w nią firma cateringowa „W pół drogi”. Jej właściciel, Zbigniew Korzeniowski zaprosił najlepszych kucharzy z całego kraju, żeby wspólnie przygotować posiłek dla pracowników skierniewickiego szpitali. Była to zupa jarzynowa ze świeżych warzyw, dorsz i kurczak w lekkiej panierce oraz pierogi ruskie i z serem. Do tego deser przygotowany przez Monikę Ignaciuk, dyplomowanego mistrza cukiernictwa.

Łukasz Saptura

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

tygodnikits.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2020 Polska Press Sp. z o.o.