Łukasz Saptura

Najlepsi polscy kucharze przygotowali obiad dla pracowników szpitala

Najlepsi polscy kucharze przygotowali obiad dla pracowników szpitala
Łukasz Saptura

Takiej kulinarnej akcji w Skierniewicach jeszcze nie było

“Posiłek dla medyka” to akcja społeczna wspierająca pracowników służby zdrowia. Włączyła się w nią firma cateringowa „W pół drogi”. Jej właściciel, Zbigniew Korzeniowski zaprosił najlepszych kucharzy z całego kraju, żeby wspólnie przygotować posiłek dla pracowników skierniewickiego szpitali. Była to zupa jarzynowa ze świeżych warzyw, dorsz i kurczak w lekkiej panierce oraz pierogi ruskie i z serem. Do tego deser przygotowany przez Monikę Ignaciuk, dyplomowanego mistrza cukiernictwa.

Łukasz Saptura

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2025 Polska Press Sp. z o.o.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.