Łukasz Saptura

Najlepsi polscy kucharze przygotowali obiad dla pracowników szpitala

Najlepsi polscy kucharze przygotowali obiad dla pracowników szpitala
Łukasz Saptura

Takiej kulinarnej akcji w Skierniewicach jeszcze nie było

“Posiłek dla medyka” to akcja społeczna wspierająca pracowników służby zdrowia. Włączyła się w nią firma cateringowa „W pół drogi”. Jej właściciel, Zbigniew Korzeniowski zaprosił najlepszych kucharzy z całego kraju, żeby wspólnie przygotować posiłek dla pracowników skierniewickiego szpitali. Była to zupa jarzynowa ze świeżych warzyw, dorsz i kurczak w lekkiej panierce oraz pierogi ruskie i z serem. Do tego deser przygotowany przez Monikę Ignaciuk, dyplomowanego mistrza cukiernictwa.

Łukasz Saptura

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.