Niezwykłe smaki w ZSP nr 2 w Łowiczu

Czytaj dalej
Fot. Archiwum
Rafał Klepczarek

Niezwykłe smaki w ZSP nr 2 w Łowiczu

Rafał Klepczarek

Uczniowie techników technologii żywności, agrobiznesu oraz żywienia i usług gastronomicznych ZSP nr 2 w Łowiczu wzięli udział w pierwszych zajęciach realizowanych w ramach projektu Rural DEAR Agenda.

Młodzi ludzie mieli okazję sami przygotować molekularne potrawy. Wśród nich znalazły się tak niezwykłe dania jak kawior o smaku pomidorów, pianka z soku jabłkowego czy spaghetti z zielonej herbaty.

Rafał Klepczarek

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2025 Polska Press Sp. z o.o.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.