Niezwykłe smaki w ZSP nr 2 w Łowiczu

Czytaj dalej
Fot. Archiwum
Rafał Klepczarek

Niezwykłe smaki w ZSP nr 2 w Łowiczu

Rafał Klepczarek

Uczniowie techników technologii żywności, agrobiznesu oraz żywienia i usług gastronomicznych ZSP nr 2 w Łowiczu wzięli udział w pierwszych zajęciach realizowanych w ramach projektu Rural DEAR Agenda.

Młodzi ludzie mieli okazję sami przygotować molekularne potrawy. Wśród nich znalazły się tak niezwykłe dania jak kawior o smaku pomidorów, pianka z soku jabłkowego czy spaghetti z zielonej herbaty.

Rafał Klepczarek

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.